24.04.2009.

NOVI PROJEKAT - HOBIKA IMAGINE

NOVI PROJEKAT - HOBIKA IMAGINE Umetnost i zanati Priručnik za kreativne

"Ovaj broj najavljuje proleće i sunčane dane, kada imamo želju da udahnemo više svežeg vazduha. Novogodišnji ukrasi su već puni prašine, a zamenjuju ih osmomartovski motivi, uskršnje dekoracije i prolećni ambijent.Pronaćićete niz jednostavnih ideja, ali i onih koje zahtevaju više strpljenja.Za decu smo pripremili ideje za maske i još ponešto, u svakom slučaju im je tu potrebna pomoć roditelja ili učitelja. Najvažnije od svega je da pročitamo Vaše sugestije, predloge i komentare.Želimo Vam da budete zadovoljni idejama i dobrom zabavom uz najnoviji poduhvat Hobby & Art-a iz Beograda i Artemio Imagine iz Belgije. "
Vesna Removic
Telefon za naručivanje: 011/3164478 ili 011/3162859
Hobby&Art d.o.o.
011 316 4478
Hala Pinki, Zemun
Uzivajte u novim i svezim idejama uz HOBIKU

22.04.2009.

Novo u Subotici- pozivamo Vas u svet kreativnosti CREATINAS

Najnovija vest dragi kreativci: u Subotici je otvorena nova hobi prodavnica - pravo malo carstvo za hobiste, profesionalce, mame, tate i decu. Otvorena je pre nekoliko dana. U prelepom prostoru dočekaće Vas vlasnica Timea i prodavačica Suzana, veliki kreativac u duši. Creative Hobby Shop Creatinas se nalazi u Prvomajskoj ulici br. 13, ulica tik uz Stadion malih sportova. Ne možete da je omašite jer ima veliki znak a zgrada je potpuno renovirana i sveže okrečena u žuto. Sve smešteno u eko nameštaju od kartona koji posebno oplemenjuje prostor. Kad krenete s leva na desno pronacete minte za ukrašavanje /svih materijala/, kalupe za izlivanje gipsa , sveća i sapuna, vosak, glicerin, parafin, drvene delovi za dekorisanje, slvete na komad, kartonske kutije, ramove, deko-gumu, filc/tanki i debeli/, pečate, bušače, boje svih mogućih vrsta / za staklo, za tekstil, akrilne, patina, 3D lak.../, sirovu vunu /za pustovanje/, sirovi filc, staklene i akrilne delova za oslikavanje, staklenu ambalžu /flaše, svećnjaci, činije.../, stiroporske dekorativne delove, materijal za izradu ukrasnih lampi, makaze koje seku različite šare, hobi knjige, papiri različitih vrsta i boja, veliki izbor rebrastog kartona, kartonske setove Creative KIDS, mase za modelovanje /nešto poput Fima i Beolina/, Das-masu, perlice kakve možete i ne možete da zamislite /staklene, metalne, plastične, od školjkica, velike, male, Miyuki Delica-za tkanje.../, alkice, kukice, različiti dekorativni dodatci /u svim bojama i kombinacijama/, odličan izbor kožnih trakica, organze, saten traka, voskiranog konca, satova za ukrašavanje, velikih alki za priveske, privezaka za mobilni, priveske za ključeve, sajli, žice i …… naravno kvalitetan alat.
Mogla bih da nabrajam tri dana. Možete samo da mi zavidite jer sam bila među prvima koji su ušli u ovo carstvo.
Radite ono što volite! Osnovni materijali za hobbi program i ručne radove, uzorci, gotovi proizvodi, radionice za decu i odrasle, saveti i ideje na jednom mestu!

Inspiriše Vas CREATINAS
Prvomajska 13 (ulica glavne pošte)
Subotica
tel: 024/531 874
Radno vreme od 9 do 18h, a subotom od 9 do 14 h.
Puno sreće i samo napred!!!
Cmok za Timeu i Suziku

03.04.2009.

Uskrsnje zanimacije III

Drzac-stalak za salvete u Uskrsnjem duhu. Za izradu je koriscena lesonit ploca, po sablonu sa www.a-x.hu. Osarbano akrilnim bojama i dodatno dekorisano